Workshops

Regelmatig worden er workshops, cursussen en Mindfulness terugkomdagen georganiseerd in Aalten/Bredevoort of Winterswijk

Pilates voor thuis

Er komen altijd veel vragen over hoe kan ik pilates ook thuis doen? Daarom nu deze workshop!

Een gelegenheid om in 1 uur een kort programma samen te stellen om thuis te doen.
Thuis pilates doen bevordert het effect. Tien minuten per dag of een paar keer per week geeft naast de wekelijkse les al meer resultaat.
In de workshop gaan we gericht kijken welke oefeningen passen bij jou en heb je het meest nodig. Dan schrijven we op hoe je ze moet uitvoeren met een plaatje erbij en gaan natuurlijk oefenen. Belangrijk is de oefeningen goed uit te voeren. Ze moeten daarom eenvoudig maar wel doeltreffend zijn en goed zelf te corrigeren.

datum en dagdeel: dinsdagavond 22 mei
tijd:  19.00-20.00
locatie: Kloosterdijk 4a, Aalten (Bredevoort)
aantal deelnemers:  min 6 /max 8
kosten: € 15 incl BTW
De betaling dient vooraf per bank voldaan te worden

 

 

Workshop “Happy Spine” een gezonde wervelkolom is goed voor de algehele gezondheid.
In  een workshop van 2  uur wordt meer ingegaan, op het juiste gebruik van de wervelkolom. Door middel van de Critical Alignment Yoga techniek, Pilates oefeningen, anatomie, romp/kernstabiliteit, en mijn massage achtergrond  o.a als triggerpointcoach.  We gaan kijken naar hoe je op een gezonde manier met je wervelkolom om kan gaan binnen de lessen die je volgt en in het dagelijks leven. Wat uitgebreider stilstaan bij verschillende opvattingen waarbij verassend veel overeenkomsten blijken te zijn. Wetenschappelijk onderbouwde methoden en ook een methode die wat minder wetenschappelijk onderzocht is maar al eeuwen lang gebruikt word.
Kortom het beste van alle technieken gecombineerd. Zodat je daarna in de les beter begrijpt waarom ik als docent bepaalde aanwijzingen geef.

Datum:  dinsdagavond 5  juni 2018
Tijd: 19.00-21.00
Waar:   studio  Bredevoort , Kloosterdijk 4a
Kosten: € 35 voor 1 workshop ( 2 uur) voor leerlingen van Marlijn
€ 45 voor deelnemers die geen les hebben bij mij.
De betaling dient vooraf voldaan te worden per bankoverschrijving
Max aantal: 8  / minimaal  6

Aanmelden kan al vanaf nu per mail via contact of
info@marlijn-mindbody.nl