Mindfulness onderhoud

Mindfulness onderhouden

Het is is toch een hele investering geweest om de 8 weekse cursus te volbrengen! Merk je dat het al snel wat wegzakt, en voor je het in de gaten hebt er niet zoveel meer mee doet? Verval je weer steeds vaker in oude patronen en reacties?
Wil je na een 8 weekse training de geleerde vaardigheden onderhouden? Heb je wat extra ondersteuning nodig? Wil je er graag regelmatig mee bezig blijven? 

Daar is een oplossing voor!

1. Een terugkomavond of ochtend: Intentie is om daarvoor 2 a 3x per jaar tijd voor in te plannen om de Mindfulness weer op te frissen of opnieuw te beginnen en ter ondersteuning. Voor mensen die hebben deelgenomen aan een Mindfulnesstraining bij Marlijn Mind & Body of bij een andere trainer. Oefeningen uit de training worden herhaald.

2. Een Dru Yoga les tegen stress: Een regelmatig (in series van 8 of 10x aangeboden) terugkerende les met zachte yoga, ontspannings en adem oefeningen en meditatie en mindfulness door de hele les verweven.

   Klik hier voor data terugkomavond/dag APK
   Kilk hier voor Dru Yoga tegen stress

kosten terugkomavond /ochtend: € 10 contant
kosten  Dru yoga tegen stress :    € 85 voor 10 lessen
Aanmelden :
 klik hier voor Contact

Gaat door bij minimaal 6 aanmeldingen

 

 Locatie:  Kloosterdijk 4a Aalten/ net buiten Bredevoort. Deze locatie is goed te bereiken met eigen vervoer vanuit     Winterswijk, Lichtenvoorde, Groenlo en Aalten en Doetinchem. Het ligt centraal in de achterhoek.