Verbouwing studio Marlijn Mind&Body

Verbouwing en opknapbeurt in 2 fasen van Marlijn Mind en Body

Er staat een verbouwing in de planning van de pilates en Dru yoga studio in Aalten/Bredevoort. Echter de Corona heeft een beetje de tijdsplanning doen veranderen. De eerste noodzakelijke opfrisbeurt vind plaats in de zomervakantie.

STAP 1 Er komt een nieuw dak op de schuur waar de studio zich in bevind. Dat scheelt al in de temperatuur gedurende de wintermaanden. Ventilatie wordt aangebracht ! Er komt nieuwe verlichting met spotjes in het plafond met dimmer. Zo slaan we niet meer tegen de lampen aan als we de armen optillen.  Een netter fonteintje in de kleedkamer  en flinke lik verf om alles op te frissen.

STAP 2 De ramen naast de deur  in de studio worden groter zodat er een prachtig uitzicht is en er meer licht binnen komt wanneer er een veranda(overkapping) aan de voorkant is gemaakt. Het vloeroppervlak vergroten van de studio : word nog even uitgesteld. Mijn partner krijgt het niet in een zomer af en natuurlijk door alle corona maatregelen is er teveel onzekerheid. Wanneer blijkt dat iedereen de lessen blijft volgen en we kunnen op een bepaald moment weer met normale aantallen lessen doen dan komt stap 2. Het uitbreiden  van het vloeroppervlak met ongeveer 10 m2 zodat er ws 10 mensen in kunnen i.p.v 8. De spiegelmuur wordt dan ongeveer 3 meter naar achter geplaatst. Een nieuwe vloer en een extra infrarood paneel.