Pilates/Yoga Priveles

Wil je priveles:
– omdat er nog geen plaats is in een groep en toch wil starten
– omdat je een persoonlijk programma wil met een mix van mogelijkheden
– les op maat wil met veel aandacht en correcties
– omdat je fysiek nog moet herstellen
– de pilates basis correct wil aanleren
– liever niet in een groep wil/kan, bijvoorbeeld vanwege overprikkeling
Dat kan in overleg met de docent. Je krijgt dan in een aantal lessen de basisprincipes aangeleerd van pilates. Of als dat nodig is de aanpassingen die voor jou lichaam veiliger en geschikter zijn. Tevens besteed ik aandacht aan ademtechnieken en ontspanning. In de prive lessen worden ook eventueel materialen gebruikt zoals het stripje (van de Critical Alignment Yoga), blokken, een grote/kleine bal, een boogje, etc. Of de pilatesstick waarmee oefeningen gedaan kunnen worden vergelijkbaar met de grotere pilatesapparatuur.
Je kunt ook kiezen voor een mix van mogelijkheden op maat en naar behoefte. Heb je een budget te besteden vanuit het werk dan is het tarief excl 21% btw. Het tijdstip en dag is in overleg (niet op maandag).
De intake kan ook telefonisch plaatsvinden.
Bij de intake op locatie volgt meteen de 1e individuele les. Intake duurt ongeveer 15 minuten, de les 45 minuten. Betaling graag vooraf.

Annuleringsvoorwaarden:
Indien je een afspraak moet afzeggen of verzetten, dan verzoek ik je dit minimaal 24 uur van tevoren door te geven. Afspraken die binnen 24 uur voor de geplande tijd worden afgezegd, zullen volledig in rekening worden gebracht.