Marlijn Mind en Body gaat vanaf 11 januari de pilateslessen weer life online geven.
Twee keer per week op dinsdagochtend 9.30-10.30 en woensdagochtend 9.30-10.30
Alle geluiden in de media wijzen er op dat alles toch nog gesloten blijft. In ieder geval tot eind jaunari. Dus dan maar weer online! De beste manier om nog contact te behouden met deelnemers en ook fijn dat iedereen elkaar nog even ziet. Of de kwaliteit van de lessen  top zijn blijft voor mij een groot vraagteken.
Het is voor mij weer even zoeken en uitvinden omdat mijn lessen gestopt zijn vanaf februari 2021 wegens een hersenoperatie. Dus hoe ging het ook al weer met inloggen en opstarten van zoom. Net was ik weer heerlijk op stoom met 2 lessen per week in mijn eigen studio vanaf september. Nu weer omschakelen naar les op afstand.

Wil je ook meedoen en ben je niet een vaste deelnemer in de lessen? Dat kan als je eerst contact opneemt per mail met Marlijn Mind en Body.    met vermelding van je telefoonnr, dan neem ik contact met je op.  Ik hoop van harte dat we het allemaal volhouden ! We gaan er weer voor! 😃